Handelsbetingelser

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.

Alle vores priser er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

Smykkehjørnet tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

 

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.

Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.

Når du handler med Smykkehjørnet indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på kontakt@smykkehjoernet.dk

 

 

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.

Vi accepterer følgende korttyper:

. Visa

. MasterCard

. ViaBill

. MobilePay

 

 

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

 

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre indenfor 24 timer og har dermed 1-2 dages levering. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

 

 

Forsendelsesomkostninger

GLS til Pakkeshop: Gratis.

GLS - Omdeling Til Privat: 49,-

Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer.

 

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Smykkehjørnet vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

 

 

Ombytning & Fortrydelsesret

Her kan du købe en returlabel ved ombytning eller returnering af en vare. Før en vare sendes retur, skal du underrette Smykkehjørnet herom. 

Du kan købe din returlabel ved at klikke her.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Smykkehjørnet har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Ved modtagelse af et smykke fra Smykkehjørnet er dette plomberet med en etiket. Hvis smykket ønskes byttet eller returneret må plombering ikke være brudt. Brydes plomberingen anses smykket som brugt og retur- og bytteretten frafalder hermed. Etiketten på smykket er påsat på en sådan måde at smykket sagtens kan prøves på uden behov for at bryde plomberingen. 

Sender du et smykke retur til os hvor plomberingen/etiketten er brudt, vil smykket blive sendt retur til dig igen og du vil blive opkrævet 42,50 DKK for fragt.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du modtager din vare. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter afsendelsen af varen.

Når der er tale om en returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig.
I forbindelse med ombytning af en vare dækker Smykkehjørnet fragten til tilsendelsen af den nye vare 1 gang. Skal en vare derfor ombyttes mere end 1 gang tilfalder fragtprisen for tilsendelsen af den nye vare dig. I dette tilfælde vil du således blive opkrævet 42,50 DKK for fragten.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

 

Virksomhedsoplysninger:

Smykkehjørnet

Landlystvej 44

 6715, Esbjerg

Bemærk! Det er hverken muligt at afhente eller aflevere varer på adressen.

CVR: 41558563

Email: kontakt@smykkehjoernet.dk

Tlf: 30310994