ALTID GRATIS FRAGT I DANMARK - Julegaver kan byttes frem til d. 24 Januar 2019.

Vores betingelser

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter.

Alle vores priser er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

Smykkehjørnet tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse.

Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os.

Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.

Når du handler med Smykkehjørnet indgås aftaler på dansk.

Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på kontakt@smykkehjoernet.dk

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder.

Vi accepterer følgende korttyper:

. Visa

. MasterCard

. ViaBill

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vi har alle viste varer på lager og afsender din ordre inden for 24 timer og har dermed 1-3 dages levering. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

GLS til Pakkeshop: Gratis 

GLS til Privatadresse 39,-

Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer.

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Smykkehjørnet vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering
Rettes henvendelse til Smykkehjørnets kundeservice og reklamationer sendes til:

Smykkehjørnet

Brøndby Nordvej 72, 10. 10

2605, Brøndby

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos Smykkehjørnet har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

De første 14 dage har du mulighed for at få pengene retur, og de resterende dage har du mulighed for at få et tilgodebevis til Smykkehjørnet. 

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 Returvarer sendes til:

Smykkehjørnet

Brøndby Nordvej 72, 10. 10

2605, Brøndby 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Virksomhedsoplysninger:

Smykkehjørnet

 

Brøndby Nordvej 72, 10. 10 

 2605, Brøndby

 

CVR38622315 

Email: kontakt@smykkehjoernet.dk

Tlf: 42 67 42 23