Den perfekte julegave til kæresten / hende

Offentliggjort:

Den perfekte julegave til kæresten / hende

Der er mange gode grunde til hvorfor du bør købe en julegave til hende hos Smykkehjørnet. Læs dette blogindlæg og få hjælp til at finde den helt perfekte julegave.

 

Er hun til guldringe eller sølvringe?

 

Det bedste sted at starte er ved at finde ud af, om hun foretrækker en guldring eller sølvring. Hvilke smykker plejer hun at gå med? Plejer hun at gå med sølvsmykker, ville hun højst sandsynligt foretrække en sølvring, og omvendt hvis hun på normalvis bærer guldsmykker. Hvis du ikke ved hvilke slags smykker hun foretrækker, så forær hende den ring du selv synes er flottest; hun vil uden tvivl elske den, fordi det var dig som valgte den.

 

En simpel eller fremtrædende ring?

 

Det næste skridt er, at finde ud af, om du vil forære hende en simpel eller en mere fremtrædende ring.

 

Vil du gerne forære hende en mere simpel ring er her nogle gode forslag:

 

 

Vil du gerne forære hende en mere fremtrædende ring er her nogle gode forslag:

 

 

Den helt rigtige størrelse

 

Sidste step er, at finde ud af hvilken størrelse hun bruger. Her er der hjælp at hente i vores størrelsesguide, hvor hendes størrelse både kan findes ved hjælp af en gammel ring eller ved at måle hendes finger. Har du ikke mulighed for dette, så husk at alle julegaver kan byttes frem til d. 24/01/2019 – derfor kan du altid blot bestille den størrelse du tror ville passe, og såfremt den ikke gør, kan den altid byttes.

 

Hvad med indpakning?

 

Det er selvfølgelig vigtigt, at hun bliver glædeligt overrasket når hun modtager sin julegave. Derfor pakker vi selvfølgelig gerne dine julegaver ind – du skal blot skrive en kommentar til din ordre omkring at du ønsker indpakning, så sørger vi for resten.

 

Indpakning