Begår du en af disse 5 fejl?

Offentliggjort:
  • Mange begår ofte ubevidst enkelte eller flere af disse 5 fejl. I dette indlæg har vi samlet de mest typiske former for måder at fejlhåndtere sine smykker på så du altid kan undgå fejlhåndtering i fremtiden og på denne måde få mest muligt ud af dine smykker. 
  1. Går du i bad med dine smykker på? At bade med sine smykker på er noget som helst skal undgås, og dette af flere grunde. Det danske vand indeholder en del kalk hvilket kan resultere i, at kalken ligger sig i lag på dine smykker hvis de hyppigt udsættes for vand. Desuden er bad og håndvask et unødvendigt slid på smykkerne. Undgå derfor bad og håndvask med smykker på, og forlæng deres levetid. 

 

  1. Dyrker du sport med dine smykker på? At dyrke sport med smykker på er også noget som helst skal undgås. Under fysisk træning udskiller kroppen nemlig en masse sved, affaldsstoffer og varme hvilket kan resultere i, at dine smykker forringes og deres levetid forkortes.

 

  1. Gør du rent med dine smykker på? Rengøring med smykker på er noget som altid bør undgås, da de skrappe ingredienser som findes i de fleste rengøringsmidler skader og slider på smykkerne. Undgå at udsætte smykkerne for skrappe kemikalier og tag dem derfor altid af inden rengøring. 

 

  1. Sover du med dine smykker på? Sover du med dine smykker på udsætter du dem for unødvendigt slid. Om natten stiger vores kropstemperatur og særligt i sommerhalvåret udskiller vi en masse varme og sved når vi sover. Tag derfor altid dine smykker af inden sengetid og læg dem eventuelt på dit natbord så du altid husker at tage dem på igen næste morgen. 

 

  1. Udsætter du dine smykker for skrappe ingredienser fra dine plejeprodukter? Dine smykker bør ikke komme i kontakt med hverken creme, parfume, sæbe eller lignende, da disse ofte indeholder ingredienser, så som sæbestof og alkohol, som slider på smykkerne og kan ødelægge deres belægning. Benyt derfor dine plejeprodukter inden du påfører dig dine smykker og undgå slid.